Väylätekniikan asiantuntija / Hedtec Oy

Kuvahaun tulos haulle hedtec

Laatumerkkejä ja asiantuntemusta talotekniikkaan ja teollisuuteen

Oy Hedtec Ab on pääasiassa kotimarkkinoilla toimiva korkealaatuisten sähköteknisten tuotteiden maahantuoja, joka kuuluu Hedengren-konserniin. Konsernimme työllistää noin 260 henkeä, ja toimimme Suomen lisäksi Ruotsissa, Norjassa ja Virossa. Hedtecissä on kolme yksikköä: Kaapelit/Asennustarvikkeet, Teollisuus sekä Valaistus/kiinteistötuotteet. Tuotteemme kattavat laajasti talotekniikan ja teollisuuden eri osa-alueet.

Haemme Oy Hedtec Ab:lle Helsingin Lauttasaareen talotekniikan tuotteisiin

Väylätekniikan asiantuntijaa

Tehtävä on uusi, ja pääset mukaan Hedtec Oy:n väylätuotekategorian kehittämiseen ja talotekniikkakonseptien rakentamiseen kokeneen asiantuntijan työparina. Tehtäväsi ovat taloautomaatiolaitteiden ja -järjestelmien tekninen hallinta, tuki ja konsultoiva myynti.

Autat talotekniikan suunnittelutoimistoja ja urakoitsijoita onnistumaan työssään ja löytämään oikeita teknisiä ratkaisuja. Tietoa tarvitaan niin suunnittelu- kuin hankinta- ja asennusvaiheessa. Kehität tuotedokumentaatiota, jaat asiantuntemustasi aktiivisesti ja olet mukana asiakasprojektien teknisenä asiantuntijana myyntiä tukien. Teet tiivistä yhteistyötä Hedengren Security Oy:n kanssa järjestelmien integroinnissa taloautomaatiokonsepteihin.

Toivomme sinulta mielellään muutaman vuoden työkokemusta väyläteknologioista, integroinneista ja erilaisista automaatiojärjestelmistä urakointi-, asennus- tai suunnitteluympäristöissä. Koulutukseltasi voit olla talotekniikka- tai automaatioinsinööri. Olet tottunut käyttämään työssäsi myös englantia ja olet ilmaisussasi sujuva.

Nautit uusien ihmisten kohtaamisesta, osaat tarjota ratkaisuja teknisiin ongelmiin ja hoidat sovitut asiat luotettavasti loppuun asti. Laadukas ja asiantunteva palvelu ja halu ylläpitää osaaminen korkealla teknisellä tasolla ovat tärkeimmät motivaatiotekijät työssäsi. Sinulla on palava halu kehittyä työssäsi talotekniikan asiantuntijaksi ja jatkossa mahdollisuus laajentaa tehtäviäsi myös rakennusautomaation puolelle.

Voisiko sinun urapolkusi suuntautua seuraavaksi Hedtecille? Me tarjoamme sinulle loistavan mahdollisuuden työssä oppimiseen älykkäiden kiinteistöjen parissa.

Lisätietoja tehtävästä antaa S&S Consultingin konsultti Vivi Stening, p. 0500 773 755.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen rekrytointijärjestelmäämme alla olevan jätä hakemus -painikkeen kautta viimeistään 18.11.2018.

Hakuaika alkaa: 05.11.2018 08:00 Hakuaika päättyy: 18.11.2018 23:59