Taloautomaatioasiantuntija / Oy Hedtec Ab

Oy Hedtec Ab on pääasiassa kotimarkkinoilla toimiva korkealaatuisten sähkö- ja LVI-teknisten tuotteiden maahantuoja, joka kuuluu Hedengren-konserniin. Konsernimme työllistää noin 260 henkeä. Toimimme Suomen lisäksi Ruotsissa, Norjassa ja Virossa. Tuotteemme kattavat laajasti talotekniikan ja teollisuuden eri osa-alueet.

Haemme Oy Hedtec Ab:lle Helsingin Lauttasaareen Kiinteistöautomaatio-liiketoimintaan

taloautomaatioasiantuntijaa

Tehtävä on uusi, ja pääset mukaan Hedtec Oy:n väylätuotekategorian kehittämiseen ja talotekniikka- konseptien rakentamiseen. Tehtäväsi ovat taloautomaatiolaitteiden ja -järjestelmien tekninen hallinta, tuki ja konsultoiva myynti. 

Autat talotekniikan suunnittelutoimistoja ja urakoitsijoita onnistumaan työssään ja löytämään oikeita teknisiä ratkaisuja. Tietoa tarvitaan niin suunnittelu- kuin hankinta- ja asennusvaiheessa. Kehität tuotedokumentaatiota, jaat asiantuntemustasi aktiivisesti ja olet mukana asiakasprojektien teknisenä asiantuntijana myyntiä tukien.
 
Toivomme sinulta vähintään vuoden työkokemusta väyläteknologioista, integroinneista ja erilaisista automaatiojärjestelmistä urakointi-, asennus- tai suunnitteluympäristöissä. Koulutukseltasi voit olla talotekniikka- tai automaatioinsinööri. Olet tottunut käyttämään työssäsi myös englantia ja olet ilmaisussasi sujuva. 

Nautit uusien ihmisten kohtaamisesta, osaat tarjota ratkaisuja teknisiin ongelmiin ja hoidat sovitut asiat luotettavasti loppuun asti. Laadukas ja asiantunteva palvelu sekä halu ylläpitää osaamisesi korkealla tasolla ovat tärkeitä motivaatiotekijöitä työssäsi. Sinulla on vahva halu kehittyä työssäsi talotekniikan asiantuntijaksi sekä jatkossa mahdollisuus laajentaa tehtäviäsi myös rakennusautomaation puolelle.

Voisiko sinun urapolkusi suuntautua seuraavaksi Hedtecille? Me tarjoamme sinulle loistavan mahdollisuuden työssä oppimiseen älykkäiden kiinteistöjen parissa. 

Lisätietoja tehtävästä antaa S&S Consultingin konsultti Vivi Stening, p. 0500 773 755.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen rekrytointijärjestelmäämme alla olevan Jätä hakemus -painikkeen kautta viimeistään 29.3.2019. Täydennä hakulomakkeen tiedot huolellisesti, erityisesti henkilötiedot ja työkokemus. Liitä lomakkeeseen myös hakemuksesi ja CV.
 
 

Hakuaika alkaa: 25.02.2019 14:00Hakuaika päättyy: 29.03.2019 23:59