Brand Manager / Orkla Care Finland

Orkla Care Finland on kahden kulutustavaratuotteisiin keskittyneen yrityksen toiminnallinen yhteenliittymä, jonka muodostavat Orkla Care Oy ja Pierre Robert Oy. Orkla Care valmistaa ja markkinoi tunnettuja terveystuotteita, henkilökohtaisen hyvinvoinnin ja haavanhoidon tuotteita sekä kotitalouden puhdistusaineita. Pierre Robert tuo mukavuutta suomalaisten pukeutumiseen ja keskittyy erittäin laadukkaisiin aikuisten ja lasten alusvaatteisiin. Mukavuus on keskeinen asia kaikissa tuotteissamme. Pierre Robert -tuotteita myydään sekä omassa verkkokaupassamme että päivittäistavarakaupassa.

Orkla Care Finlandissa työllistämme 65 henkilöä ja liikevaihtomme on 55 miljoonaa euroa. Olemme osa norjalaista Orkla-konsernia.

Haemme 

Brand Manageria 

vakituiseen työsuhteeseen markkinointitiimiimme Vantaalle. Tehtävässä pääset vastaamaan kodin puhdistus- ja hygieniatuotteiden markkinoinnista Suomessa mm. ympäristötietoisen Lumme-brändin ja kansainvälisen Blistexin parissa.

Vastaat itsenäisesti kategorioihisi kuuluvien brändien markkinoinnista, valikoiman kehittämisestä ja tuloksesta. Laadit vuosisuunnitelmat ja vastaat niiden toteuttamisesta. Viet läpi tuotteiden uutuuslanseerauksia ja kampanjoita ja vastaat niiden toteutuksesta ja seurannasta. Teet päivittäin yhteistyötä markkinointitiimin, myynnin ja sekä pohjoismaisen organisaation että kansainvälisten kumppaneiden kanssa. Raportoit tehtävässäsi markkinointipäällikölle.

Sinulla on muutaman vuoden työkokemus itsenäisestä tuotepäällikön tai tuoteryhmäpäällikön työstä. Omaat näkemystä tuoteryhmien kehittämisestä ja kuluttajamainonnan suunnittelusta. Kiinnostus ympäristöasioihin ja kestävän kehityksen trendeihin on erityisesti tässä tuotekategoriassa eduksi. Arvostamme myös kokemustasi digitaalisesta ja sisältömarkkinoinnista.  

Menestyminen meillä edellyttää erinomaisia vuorovaikutus- ja viestintätaitoja suomeksi ja englanniksi, ruotsin kielen taito on eduksi. Työskentelet sinnikkäästi saavuttaaksesi asetetut tavoitteet.

Meillä on tärkeä rooli suomalaisten hyvinvoinnin ja arjen sujuvuuden tukemisessa. Tarjoamme näköalapaikan tunnettujen tuotemerkkien markkinointiin päivittäistavarakaupassa ja apteekissa. Pääset työskentelemään kehittyvään ja kannustavaan työyhteisöön.

Lisätietoja tehtävästä antaa S&S Consultingin konsultti Vivi Stening, p. 0500 773 755.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen alla olevan linkin kautta viimeistään 20.3.2019. Kerro, miksi juuri sinulla on intohimoa työskennellä Orkla Caren tuotteiden parissa!

Mitä Orkla tarjoaa sinulle?

Orkla on ainutlaatuinen kuluttajatuotteiden yritys, jolla on vahva jalanjälki Pohjoismaissa ja joka kasvaa jatkuvasti Euroopassa, Intiassa ja muualla. Kyky työskennellä vahvojen paikallisten tuotemerkkien kanssa, kun taustalla on kasvava kansainvälinen yritys, antaa työntekijöillemme mahdollisuuden todella vaikuttaa ja nähdä työnsä jäljen. Me Orklassa ajattelemme globaalisti, mutta uskomme myös asiakkaidemme tarpeita palvelevien paikallisten ratkaisujen kehittämiseen.

Kuinka hakea:

Klikkaa linkkiä https://careers.orkla.com/job/Vantaa-Brand-Manager-1510/517143201/ ja luo itsellesi profiili, jotta voit hakea tätä paikkaa. Jos hakemus vaatii todistusjäljennöksiä tai referenssikirjeen, huomioithan ne täällä.

Emme hyväksy hakemuksia sähköpostitse.