Myyjä/Myyntiedustaja / Newbody

Newbody auttaa koululuokkia, urheilujoukkueita ja seuroja ansaitsemaan rahaa turnauksiin, harjoitusleireihin ja kouluretkiin. Suosittuja tuotteitamme myymällä urheilua harrastavat nuoret ja koululaiset ansaitsevat hyvin rahaa tavoitteidensa saavuttamiseksi. Newbody on alallaan Pohjoismaiden johtava yritys. Yrityksen perustamisesta v. 1987 lähtien yli 40.000 ryhmää on tehnyt yhteistyötä kanssamme. Ne ovat ansainneet yli 100 miljoonaa euroa – tuloja, jotka ovat edistäneet kehitystä ja yhteisöllisyyttä ja tuoneet monta iloista muistoa. Tutustu yritykseemme www.newbody.se/finland 

Newbody käynnistää nyt toimintansa Suomessa. Etsimme dynaamista ja vastuuntuntoista 

henkilöä vastaamaan myynnistä urheiluseuroille ja yhdistyksille.

Sinulla on palava kiinnostus yhdistys- ja seuratoimintaa ja nuorisoa kohtaan. Tehtäväsi on rakentaa hyvät ja toimivat yhteistyösuhteet yhdistyksiin ja kouluihin.

Toimipaikkasi sijaitsee Helsingin keskustassa, mutta matkustaminen on osa työtäsi. Suunnittelet, toteutat ja seuraat aktiivisesti myyntiä kohderyhmälle. Osallistut myös erilaisiin tapahtumiin, joissa markkinoimme konseptiamme.

Olet myös aktiivisesti yhteydessä pääkonttoriimme Göteborgiin.

Sinulla on

  • kokemusta operatiivisesta myynnistä ja asiakaspalvelusta
  • hyvät yhteydet yhdistyksiin ja/tai urheiluseuroihin ja näkemystä niiden toiminnasta
  • mahdollisuus joustaviin työaikoihin (illat ja joskus viikonloput)
  • hyvät MS Office -taidot
  • hyvä englannin kielen taito ja ruotsin kielen ymmärrys
  • järjestelmällinen ja itsenäinen työskentelyote
  • ajokortti.

Tarjoamme määrätietoiselle ja ratkaisukeskeiselle tiimipelaajalle mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän alallaan Pohjoismaiden suurimmassa yrityksessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa S&S Consultingissa Jan Holmström, puh. 0500 625 543.

Lähetä englanninkielinen hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen rekrytointijärjestelmäämme Jätä hakemus -painikkeen kautta viimeistään 24.3.2019. Täydennä hakulomakkeen tiedot huolellisesti, erityisesti henkilötiedot ja työkokemus. 

Applying starts: 2019-03-04 10:00Applying ends: 2019-03-24 23:59