Junior Avainasiakaspäällikkö/ Orkla Care Finland

Orkla Care Finland on kahden kulutustavaratuotteisiin keskittyneen yrityksen toiminnallinen yhteenliittymä, jonka muodostavat Orkla Care Oy ja Pierre Robert Oy. Orkla Care valmistaa ja markkinoi tunnettuja terveystuotteita, henkilökohtaisen hyvinvoinnin ja haavanhoidon tuotteita sekä kotitalouden puhdistusaineita. Pierre Robert tuo mukavuutta suomalaisten pukeutumiseen ja keskittyy erittäin laadukkaisiin aikuisten ja lasten alusvaatteisiin. Mukavuus on keskeinen asia kaikissa tuotteissamme. Pierre Robert -tuotteita myydään sekä omassa verkkokaupassamme että päivittäistavarakaupassa.

Orkla Care Finlandissa työllistämme 65 henkilöä ja liikevaihtomme on 55 miljoonaa euroa. Olemme osa norjalaista Orkla-konsernia.

Haluatko työskennellä käytännönläheisessä kaupallisessa positiossa ja toteuttaa kehittämiäsi suunnitelmia yhteistyössä asiakkaittesi kanssa? Tarjoamme mahdollisuuden liittyä johtavia kulutustuotteita tarjoavaan yritykseen, kasvamaan tulevaisuuden avainasiakaspäälliköksi. Haemme junior avainasiakaspäällikköä vakituiseen työsuhteeseen myyntitiimiimme Vantaalle. 

Vastaat tehtävässäsi määriteltyjen asiakkaittesi myynnistä sekä asiakassuhteesta sekä kehität verkkokauppa-asiakkuuksien myyntiä. Vastaat asiakkaittesi kampanjoista ja niiden seurannasta sekä asiakkuuksiesi myynnin ennustamisesta. Raportoit tehtävässäsi myyntipäällikölle. Tehtävässäsi saat täyden tuen esimieheltäsi, jonka sparrauksella voit kasvaa tulevaisuuden avainasiakaspäällikön rooliin.

Sinulla on kokemusta kaupallisista tehtävistä esimerkiksi aluepäällikkönä tai myyntiedustajana vähittäiskaupoissa. Omaat kaupallisen mentaliteetin, vahvaa draivia ja luontaista kiinnostusta verkkokauppaa kohtaan. Pystyt hallitsemaan monia kokonaisuuksia, kuitenkin ottaen huomioon tehtävän vaatimat yksityiskohdat. Nautit käytännönläheisestä, itsenäisestä ja joustavasta työnteosta. Olet hyvin tulosorientoitunut ja ulospäinsuuntautunut ja pidät ihmisten kanssa työskentelystä. Sinulla on hyvät suomen ja englannin suulliset ja kirjalliset taidot . Kokemus verkkokaupasta katsotaan eduksi. 

Meillä on tärkeä rooli suomalaisten hyvinvoinnin ja arjen sujuvuuden tukemisessa. Tarjoamme näköalapaikan tunnettujen tuotemerkkien myyntiin päivittäistavarakaupassa ja verkossa. Pääset työskentelemään kehittyvään ja kannustavaan työyhteisöön. 

Lisäkysymyksiisi tehtävästä vastaa S&S Consultingin konsultti Vivi Stening, p. 0500 773 755 tai myyntipäällikkö Mikko Seppänen ti 19.3. klo 14 - 15 tai to 21.3. klo 14 - 15, puh. 040 509 4242 tai mikko.seppanen@orkla.fi.

Lähetä hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen 31.3.2019 mennessä alla olevan linkin kautta. Kerro, miksi juuri sinulla on intohimoa työskennellä Orkla Care Finlandin tuotteiden parissa!

Mitä Orkla tarjoaa sinulle?

Orkla on ainutlaatuinen kuluttajatuotteiden yritys, jolla on vahva jalanjälki Pohjoismaissa ja joka kasvaa jatkuvasti Euroopassa, Intiassa ja muualla. Kyky työskennellä vahvojen paikallisten tuotemerkkien kanssa, kun taustalla on kasvava kansainvälinen yritys, antaa työntekijöillemme mahdollisuuden todella vaikuttaa ja nähdä työnsä jäljen. Me Orklassa ajattelemme globaalisti, mutta uskomme myös paikallisten, asiakkaidemme tarpeita palvelevien ratkaisujen kehittämiseen.

Kuinka hakea

Klikkaa linkkiä https://careers.orkla.com/job/Vantaa-Junior-Avainasiakasp%C3%A4%C3%A4llikk%C3%B6-1510/519638301/ ja luo itsellesi profiili, jotta voit hakea tätä paikkaa. Jos hakemus vaatii todistusjäljennöksiä tai referenssikirjeen, huomioithan ne täällä.

Emme hyväksy hakemuksia sähköpostitse.