Senior Consultant

Search & Selection - S&S Consulting Oy Ab

Meillä on vahva osaaminen suorahauissa, rekrytoinneissa ja henkilöarvioinneissa. Olemme tehneet tuhansia onnistuneita rekrytointeja ja auttaneet asiakkaitamme vaativissa muutostilanteissa. Olemme kotimainen, alallamme arvostettu yritys ja toimimme globaalisti kansainvälisen IRC Global Executive Search -suora­hakuverkoston kautta. Vuodesta 1993 alkaen toiminut IRC on luokiteltu tänä päivänä maailman suurimmaksi suorahakuverkostoksi. Perustajajäsenenä olemme vaikuttaneet vahvasti IRC:n kasvuun ja yhteistyömme kansainvälisissä toimeksiannoissa on säännöllistä.

Työyhteisönä olemme mutkaton ja rento, meille tärkeitä arvoja ovat korkea laatu, kunnioitus ja ketteryys. Arvostamme toistemme ammattitaitoa ja osaaminen yhdistettynä toimiviin yhteisiin prosesseihin on selkeä vahvuutemme. 

Lisätietoja meistä löydät verkkosivultamme: www.ssconsulting.fi

Etsimme vahvistusta tiimiimme

Senior Consultant 

Monivuotinen yhteistyö asiakkaidemme kanssa perustuu vahvaan luottamukseen. Meille on tärkeää onnistua työssämme ja tarjota aina erinomainen asiakaskokemus ja lopputulos, ja näistä saammekin asiakkailtamme kiitosta. Annamme työllemme laatutakuun, sillä uskomme omaan osaamiseemme ja tapaamme toimia.

Työskentelemme vastuullisesti ja toimialaa ohjaavien käytäntöjen mukaisesti, haluamme toimia markkinassa hyvänä ammatillisena esimerkkinä. Olemme pitkäjänteisiä asiakkuuksien rakentamisessa ja toimimme tehokkaasti. 

Mikäli koet jakavasi kanssamme samat ajatukset hyvästä palvelusta ja aktiivisesta asiakkuuden hoidosta, olet etsimämme tekijä.

Odotamme sinulta kokemusta rekrytointipalveluiden myynnistä ja projektien hallinnasta asiantuntijoiden ja johdon rekrytoinneissa. Sinulla on vahva koulutustausta ja pystyt vastaamaan itsenäisesti asiakastoimeksiannoista.

Hoidat asiakkaitasi laadukkaasti ja rakennat myös uusia asiakassuhteita. Vuorovaikutustaitosi ja kirjallinen viestintäsi on sujuvaa ja vakuuttavaa. Käytät englantia luontevasti kansainvälisissä yhteyksissä; ruotsin kielen hallinta on selkeä etu.

Sinulla on mahdollisuus työskennellä myös oman yhtiösi kautta associate partnerina ja tulevaisuudessa myös partnerina.

Tarjoamme sinulle kivan työyhteisön, hyvämaineisen yrityksen tuen ja viihtyisät tilat Helsingin Lauttasaaressa.


Kiinnostuitko?

Ota luottamuksellisesti yhteys Jan Holmströmiin, puh. 0500 625 543 tai Sanna Leppäluotoon, puh. 050 344 6864.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si viimeistään 12.12.2021 osoitteeseen jan.holmstrom@ssconsulting.fi.  


Jaa ilmoitus