Avainasiakaspäällikkö / Widni Oy

Widni Oy on vuonna 1958 perustettu vakavarainen tekninen tukkuliike. Edustamme laadukkaita tuotemerkkejä ja toimimme erityisesti ajoneuvoteollisuuden yhteistyökumppanina. Meidät tunnetaan vahvasta ammatillisesta osaamisestamme. Widni on asiakasläheinen ja palveleva yritys, joka tarjoaa asiakkaan kannalta parhaan mahdollisen kokonaisratkaisun. Parannamme asiakkaan kilpailukykyä muodostamalla luottamuksellisen, kokonaisvaltaisen ja pitkäaikaisen yhteistyösuhteen asiakkaisiimme. Kuulumme Ruotsalaiseen Axel Johnson-konserniin, joka on Pohjoismaiden suurimpia yrityksiä kaupan ja palveluiden alalla. Konsernissa on yli 25 000 työntekijää. 

Etsimme nyt kokeneeseen joukkoomme

AVAINASIAKASPÄÄLLIKKÖÄ

Tehtävässä vastaat kaikkien tuoteryhmiemme myynnistä raskaan kaluston ajoneuvoteollisuuden avainasiakkaille ja uusasiakkuuksien kehittämisestä. Asiakkaat ovat pääosin alansa johtavia, vaativia OEM asiakkuuksia ja teknisiä jälleenmyyjiä. Työ on liikkuvaa ja asiakkaasi sijaitsevat pääosin Länsi-Suomessa ja Pohjanmaalla. Tärkeä tavoitteesi on tuoda lisäarvoa asiakkaille vahvalla ratkaisumyynnin osaamisellasi ja kyvylläsi kuunnella asiakkaiden tarpeet. Joustavalla asenteellasi ja tavoitteellisella otteellasi kykenet kehittämään myyntiä ja löytämään myös uusia asiakasryhmiä tuotteillemme. Tukenasi toimii tuoteryhmistään vastaavat tuotepäälliköt, markkinointi ja asiakaspalvelu. Työ edellyttää ajoittaisia käyntejä Helsingin toimistollamme. Raportoit tuloksistasi suoraan toimitusjohtajalle.

Odotamme sinulta mielellään teknistä tai kaupallista koulutusta ja kokemusta myynnistä ajoneuvotekniikan alalla. Kokemus erityisesti ajoneuvojen päällirakentamisesta on eduksi. Sujuva suomen kielen taito on välttämättömyys, ja ruotsin kielen taito on suureksi hyödyksi tehtävässä.

Henkilönä olet yhteistyö- ja asiakashenkinen ja osaat viestiä selkeästi ja vakuuttavasti, niin suullisesti kuin kirjallisestikin. Itsenäisyys, jämäkkyys ja kyky toimia vaativissa asiakastilanteissa on sinulle luontaista. Työskentelet tuloshakuisesti ja pitkäjänteisesti. Osaat hallita useita keskeneräisiä projekteja ja kykenet priorisoimaan ajankäyttöäsi tehokkaasti.

Tarjoamme haasteellisen ja mielenkiintoisen tehtävän kansainvälisessä työympäristössä sekä mahdollisuuden työskennellä kotitoimistolta käsin. 

Lisätietoja tehtävästä antavat S & S Consultingissa Sanna Leppäluoto, puh. 050 3446864, Jan Holmström, puh. 0500 625 543 tai Juho Vanhanen 040 763 2440.

Mikäli kiinnostuit, lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen alla olevan linkin kautta viimeistään 10.12.2021 Täydennä hakulomakkeen tiedot tarkasti erityisesti henkilötietosi ja työkokemuksesi.Hakuaika alkaa: 25.11.2021 15:00Hakuaika päättyy: 10.12.2021 23:59

Jaa ilmoitus