Asiakkuuspäällikkö - puutarhatyökalut (Pohjanmaan ja Pohjois-Pohjanmaan alueelle)


Asiakkuuspäällikkö - puutarhatyökalut

Pohjanmaan ja Pohjois-Pohjanmaan alueelle

Haluatko liittyä joukkoomme ja vahvistaa edelleen MILWAUKEE®n kasvua Suomessa? Omaatko voittajan asenteen ja halun kehittyä? Tule osaksi tiimiämme vauhdittamaan asiakkaidemme menestystä ja kehittämään myyntiämme.

Techtronic Industries Nordic

on alallaan vahva toimija, jolla on laaja valikoima erilaisia laatutuotteita johtavilla huippubrändeillä kuten MILWAUKEE®, AEG® ja Ryobi®. Markkinoimme ja myymme monia erilaisia tuotteita ja valikoimastamme löydät laadukkaat sähkötyökalut, käsityökalut, puutarhatuotteet, tarvikkeet, säilytysjärjestelmät ja henkilösuojaimet. Myymme tuotteemme kattavan ja ammattitaitoisen jälleenmyyjäverkoston kautta Pohjoismaissa ja Baltiassa. Loppuasiakkaamme ovat vaativia ja laatutietoisia; sekä ammattikäyttäjiä että Tee-se-itse/DIY-rakentajia.

TTI Nordic kasvaa voimakkaasti etenkin MILWAUKEE®n osalta. Rakennamme organisaatiotamme vastaamaan vahvaa kasvua, ja siksi etsimme tiimiimme useita uusia osaajia.

Etsimme Asiakkuuspäällikköä, jolla on aito palo kehittää ja edistää Milwaukeen puutarhatyökalujen myyntiä Suomessa yhdessä asiakkaidemme kanssa.

Tehtäväsi on myydä MILWAUKEE® puutarhatyökalujen tuotevalikoimaa nykyisille asiakkaillemme ja etsiä uusia jakelukanavia tuoteryhmälle. Tavoitteemme on kasvattaa MILWAUKEE® puutarhatyökalutuotteista ammattilaisten no 1 tuotemerkki ja samalla kiihdyttää markkinamuutosta siirtymisessä polttomoottorikäyttöisistä tuotteista akkukäyttöisiin.

Tulet olemaan osa uutta perustettua Pohjoismaiden MILWAUKEE® Outdoor myyntiryhmää ja raportoit Suomen puutarhatyökalujen myyntipäällikölle. Toimit työssäsi pääosin kotitoimistolta käsin ja liikut aktiivisesti asiakkaissa ja tapahtumissa. Työtehtävän sujuvan hoitamisen kannalta sinun tulee asua Pohjanmaalla tai Pohjois-Pohjanmaalla.

On tärkeätä, että teet yhteistyötä sujuvasti myös muun MILWAUKEE® myyntiorganisaation kanssa.

Meitä Milwaukeelaisia on kaikkineen 63 henkilöä erilaisissa myyntitehtävissä keskittyen eri tuotekategorioihin.

Työsi on

 • suunnitella ja toteuttaa myynti- ja markkinointiaktiviteetteja osallistumalla Suomessa erilaisiin myyntitapahtumiin, kuten alan messuille ja aktiivisesti esitellä tuotteita loppuasiakkaille
 • osallistua asiakkaille suunnattuihin tuotekoulutuksiin ja demopäiviin
 • rakentaa ja optimoida asiakkaiden myymälätilat toimiviksi kokonaisuuksiksi myynnin kasvattamisessa
 • tunnistaa ja ohjeistaa loppukäyttäjiä Milwaukee akkukäyttöisten tuotteiden käyttöön yhdessä jälleenmyyjien kanssa
 • rakentaa myyntisuunnitelmat ja budjetit, tehdä seurantaa ja koota raportointi varten erilaisia myynnin analyysejä

Odotamme sinulta

 • vankkaa tuntemusta puutarhatyökalujen markkinasta ja asiakkaista
 • aikaisempaa näyttöä tuloksekkaasta myyntityöstä
 • käytännönläheistä, luovaa ja aktiivista työskentelyotetta 
 • energistä tekemistä ja positiivista asennetta uusia haasteita kohtaan
 • tuloshakuisuutta ja halua menestyä työssäsi 
 • kykyä itsenäiseen työskentelyyn
 • sujuvan suomen kielen lisäksi hyvää englannin kielen taitoa
 • keskeisempien järjestelmätyökalujen kuten MS Office ja CRM-järjestelmän hallintaa 

Tarjoamme Sinulle mielekkään tehtäväkokonaisuuden, dynaamisen markkinan ja mahdollisuuden olla osana huippuammattilaisten joukkoa Pohjoismaisessa myyntiorganisaatiossamme. Tukenasi on vahvasti kasvava yritys, jonka tavoitteena on olla alansa ykkönen. Saat käyttöösi täysin varustetun Milwaukee-tuotedemoauton, joka mahdollistaa koko tuotevalikoiman esittelyn. Palkan lisäksi saat kattavan työterveyshuollon ja tuemme liikuntaharrastuksiasi.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa 8.8 alkaen S&S Consultingissa Jan Holmström, puh. 0500 625 543.

Lähetä CV ja hakemus palkkatoiveineen linkin https://www.ssconsulting.fi/fi/avoimet-tyopaikat/ kautta viimeistään 21.8.2022. Täydennä hakulomakkeen tiedot huolellisesti, erityisesti henkilötiedot ja työkokemus.

Keitä me olemme?

TTI on nopeasti kasvava muotoilun, valmistuksen ja työkalujen, puutarhatuotteiden, lattiahuollon ja tarvikkeiden johtava toimia alallaan niin kuluttajille, ammattilaisille kuin teollisuusasiakkaillekin. Tuotteita markkinoidaan sisustus-, puutarha-, korjaus- ja rakennusteollisuuden aloille. TTI-ryhmän jatkuva strateginen keskittyminen voimakkaisiin tuotemerkkeihin, innovatiivisiin tuotteisiin ja poikkeuksellisiin ihmisiin kuvaa laajasti työskentelykulttuuriamme. Lisäksi näemme asiakkaamme aina kumppaneina ja teemme kaikkemme tukeaksemme heidän liiketoimintaansa. TTI:llä on maailmanlaajuisesti noin 51 000 työntekijää ja sen liikevaihto oli 13,2 miljardia USD vuonna 2021 ja kasvumme jatkuu voimakkaana. 

Techtronic Industries Nordic, jonka pääkonttori sijaitsee lähellä Kööpenhaminaa, on osa TTI:n kansainvälistä organisaatiota. TTI Nordic markkinoi pääasiassa MILWAUKEE®Ryobi®-, AEG®- ja merkkejä Pohjoismaissa ja Baltiassa. Lisätietoa löydät täältä: TTI Group - Working at TTI

Hakuaika alkaa: 01.08.2022 08:00Hakuaika päättyy: 21.08.2022 23:59

Jaa ilmoitus