Avainasiakaspäällikkö – Vesijohtojen ja viemäröintien asennus- ja kunnossapitotuotteetAvainasiakaspäällikkö – Vesijohtojen ja viemäröintien asennus- ja kunnossapitotuotteet. 

Haluatko liittyä joukkoomme ja vahvistaa edelleen MILWAUKEE®n kasvua Suomessa? Omaatko voittajan asenteen ja halun kehittyä? Tule osaksi tiimiämme vauhdittamaan asiakkaidemme menestystä ja kehittämään myyntiämme.

Techtronic Industries Nordic

on alallaan vahva toimija, jolla on laaja valikoima erilaisia laatutuotteita johtavilla huippubrändeillä kuten MILWAUKEE®Ryobi® ja AEG®. Markkinoimme ja myymme monia erilaisia tuotteita ja valikoimastamme löydät laadukkaat sähkötyökalut, käsityökalut, puutarhatuotteet, tarvikkeet, säilytysjärjestelmät ja henkilösuojaimet. Myymme tuotteemme kattavan ja ammattitaitoisen jälleenmyyjäverkoston kautta Pohjoismaissa ja Baltiassa. Loppuasiakkaamme ovat vaativia ja laatutietoisia; sekä ammattikäyttäjiä että Tee-se-itse/DIY-rakentajia

TTI Nordic kasvaa voimakkaasti etenkin MILWAUKEE®n osalta. Rakennamme organisaatiotamme vastaamaan vahvaa kasvua, ja siksi etsimme tiimiimme useita uusia osaajia.

Etsimme Avainasiakaspäällikköä, jolla on aito kiinnostus kehittää Milwaukeen vesijohtojen ja viemäröintien asennus- ja kunnossapitotuotteiden myyntiä Suomessa.

Asiakaskunta koostuu pääasiallisesti alan suurista vesijohto- ja putkiliikkeistä.

Vastuullasi on kehittää Milwaukeen markkina-asemaa kohderyhmässä. Tavoitteemme on rakentaa MILWAUKEE® akkutyökalu-, käsityökalu- ja -tarvikevalikoima alan ammattilaisten ykkösvaihtoehdoksi.

Työskentelet tiiviisti nykyisten avainasiakkaidemme kanssa MILWAUKEE® tuotteiden myynnin osalta ja samalla kehität vesijohto-/putkiliike myyntiä yleisesti MILWAUKEE® tuotteissa. Milwaukeen myynti työskentelee läheisesti myös loppukäyttäjien kanssa, ja ISO osa tehtävästäsi on vaikuttaa tässä kentässä ja saada kohderyhmä käyttämään Milwaukeen tuotteita.

Toimit alan asiantuntijana Suomen organisaatiossa ja teet läheistä yhteistyötä Nordic ja EMEA tuoteryhmähallinnan kanssa räätälöiden tuotevalikoimaa Suomen markkinalle sopivaksi.

On tärkeätä, että teet yhteistyötä sujuvasti myös muun MILWAUKEE® myyntiorganisaation kanssa Suomessa ja Baltiassa. Meitä Milwaukeelaisia on kaikkineen 63 henkilöä erilaisissa myyntitehtävissä keskittyen eri tuotekategorioihin. Raportoit Milwaukeen KAM-tiimin vetäjälle. Toimit työssäsi pääosin kotitoimistolta käsin ja liikut aktiivisesti asiakkaissa ja tapahtumissa. Alueena sinulla on koko Suomi ja tuet samalla myös Baltian myyntiorganisaatiotamme mutta työn tekemisen kannalta asuinpaikkasi tulisi olla pääkaupunkiseudulla.

Työsi on

 • etsiä uusia isoja vesijohto- ja viemärityökaluja käyttäviä alan yrityksiä ja ylläpitää sekä kehittää yhteistyötä heidän kanssaan
 • kouluttaa niin Milwaukee tiimin myyjiä, jälleenmyyjiä kuin käyttäjiäkin vastuualueeseen kuuluvissa tuoteryhmissä
 • suunnitella ja toteuttaa myynti- ja markkinointiaktiviteetteja sekä osallistua erilaisiin myyntitapahtumiin, kuten alan messuille ja asiakastapahtumiin
 • vastata ja kehittää keskusliiketoimintaa
 • jalkauttaa ja seurata myyntisuunnitelmia ja budjetteja sekä koota erilaisia myynnin analyysejä raportointia varten
 • osallistua Pohjoismaiden kohderyhmäasiakkaiden valikoiman suunnitteluun

Odotamme sinulta

 • vankkaa tuntemusta vesijohto- ja putkiliikemarkkinasta ja asiakkaista
 • hyvää kommunikointitaitoa
 • aikaisempaa näyttöä tuloksekkaasta myyntityöstä
 • tavoitteellisuutta ja halua nauttia haasteista ja mahdollisuudesta olla mukana rakentamassa uutta liiketoimintaa
 • matkustusvalmiutta Suomessa ja Baltiassa 
 • sujuvan suomen kielen lisäksi hyvää englannin kielen taitoa
 • keskeisempien järjestelmätyökalujen MS Office ja CRM-järjestelmän hallintaa

Tarjoamme Sinulle mielekkään tehtäväkokonaisuuden, dynaamisen markkinan ja mahdollisuuden olla osana huippuammattilaisten joukkoa Pohjoismaisessa myyntiorganisaatiossamme. Tukenasi on vahvasti kasvava yritys, jonka tavoitteena on olla alansa ykkönen. Saat käyttöösi täysin varustetun Milwaukee-tuotedemoauton, joka mahdollistaa koko tuotevalikoiman esittelyn. Palkan ja lisäksi saat kattavan työterveyshuollon ja tuemme liikuntaharrastuksiasi. 

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa 8.8 alkaen S&S Consultingissa Jan Holmström, puh. 0500 625 543.

Lähetä CV ja hakemus palkkatoiveineen linkin https://www.ssconsulting.fi/fi/avoimet-tyopaikat/ kautta viimeistään 21.8.2022. Täydennä hakulomakkeen tiedot huolellisesti, erityisesti henkilötiedot ja työkokemus.

Keitä me olemme?

TTI on nopeasti kasvava muotoilun, valmistuksen ja työkalujen, puutarhatuotteiden, lattiahuollon ja tarvikkeiden johtava toimia alallaan niin kuluttajille, ammattilaisille kuin teollisuusasiakkaillekin. Tuotteita markkinoidaan sisustus-, puutarha-, korjaus- ja rakennusteollisuuden aloille. TTI-ryhmän jatkuva strateginen keskittyminen voimakkaisiin tuotemerkkeihin, innovatiivisiin tuotteisiin ja poikkeuksellisiin ihmisiin kuvaa laajasti työskentelykulttuuriamme. Lisäksi näemme asiakkaamme aina kumppaneina ja teemme kaikkemme tukeaksemme heidän liiketoimintaansa. TTI:llä on maailmanlaajuisesti noin 51 000 työntekijää ja sen liikevaihto oli 13,2 miljardia USD vuonna 2021 ja kasvumme jatkuu voimakkaana. 

Techtronic Industries Nordic, jonka pääkonttori sijaitsee lähellä Kööpenhaminaa, on osa TTI:n kansainvälistä organisaatiota. TTI Nordic markkinoi pääasiassa MILWAUKEE®Ryobi®-, AEG®- ja merkkejä Pohjoismaissa ja Baltiassa. Lisätietoa löydät täältä: TTI Group - Working at TTI

Hakuaika alkaa: 01.08.2022 08:00Hakuaika päättyy: 21.08.2022 23:59

Jaa ilmoitus