Avainasiakaspäällikkö – Job Site SolutionsAvainasiakaspäällikkö – Job Site Solutions

Haluatko liittyä joukkoomme ja vahvistaa edelleen MILWAUKEE®n kasvua Suomessa ja Baltiassa?

Omaatko voittajan asenteen ja halun kehittyä? Tule osaksi tiimiämme vauhdittamaan asiakkaidemme menestystä ja kehittämään myyntiämme.

Techtronic Industries Nordic

on alallaan vahva toimija, jolla on laaja valikoima erilaisia laatutuotteita johtavilla huippubrändeillä kuten MILWAUKEE®Ryobi® ja AEG®. Markkinoimme ja myymme monia erilaisia tuotteita ja valikoimastamme löydät laadukkaat sähkötyökalut, käsityökalut, puutarhatuotteet, tarvikkeet, säilytysjärjestelmät ja henkilösuojaimet. Myymme tuotteemme kattavan ja ammattitaitoisen jälleenmyyjäverkoston kautta Pohjoismaissa ja Baltiassa. Loppuasiakkaamme ovat vaativia ja laatutietoisia; sekä ammattikäyttäjiä, että Tee-se-itse/DIY-rakentajia.

TTI Nordic kasvaa voimakkaasti etenkin MILWAUKEE®n osalta. Rakennamme organisaatiotamme vastaamaan vahvaa kasvua, ja siksi etsimme tiimiimme useita uusia osaajia.

Etsimme Avainasiakaspäällikköä, jolla on aito kiinnostus kehittää Milwaukee tuotteiden myyntiä Suomessa ja Baltiassa.

Asiakaskuntasi koostuu mm. suurista rakennusliikkeistä, konepajoista, työkaluvuokraamoista, ajoneuvohuolloista ja muista akkutyökaluja ammatikseen käyttävistä organisaatioista.

Vastuullasi on kehittää Milwaukeen markkina-asemaa kohderyhmässä. Tavoitteemme on saada MILWAUKEE® akkutyökalu- ja -tarvikevalikoima alan ammattilaisten ykkösvaihtoehdoksi.

Toimit tiiviissä yhteistyössä jälleenmyyjiemme ja Job Site Solutions-myyntikenttämme kanssa etsien yhteistyömahdollisuuksia ja vakuuttaen loppukäyttäjät käyttämään MILWAUKEE®n tuotteita.

Toimit alan asiantuntijana Suomen organisaatiossa ja teet läheistä yhteistyötä Nordic ja EMEA tuoteryhmähallinnan kanssa räätälöiden tuotevalikoimaa Suomen markkinalle sopivaksi.  

On tärkeätä, että teet yhteistyötä sujuvasti myös muun MILWAUKEE® myyntiorganisaation kanssa Suomessa ja Baltiassa. Meitä Milwaukeelaisia on kaikkineen 63 henkilöä erilaisissa myyntitehtävissä keskittyen eri tuotekategorioihin. Raportoit Milwaukee JSS (Job site solution) päällikölle. Toimit työssäsi pääosin kotitoimistolta käsin ja liikut aktiivisesti asiakkaissa ja tapahtumissa. Alueena sinulla on koko Suomi tuet myös samalla Baltian myyntiorganisaatiotamme, mutta työn tekemisen kannalta asuinpaikkasi tulisi olla pääkaupunkiseudulla.

Työsi on

 • etsiä uusia isoja potentiaalisia Milwaukee tuotteita käyttäviä alan yrityksiä ja ylläpitää sekä kehittää yhteistyötä heidän kanssaan
 • neuvotella pitkän tähtäimen yhteistyösopimuksia suoraan Milwaukee tuotteita käyttävien yritysten kanssa
 • keskustella ja kehittää yhteistyötä jälleenmyyjiemme ja loppuasiakkaiden välillä Milwaukee tuotteisiin liittyen
 • jalkauttaa ja seurata myyntisuunnitelmia ja budjetteja sekä koota erilaisia myynnin analyysejä raportointia varten
 • osallistua Pohjoismaiden kohderyhmäasiakkaiden valikoiman suunnitteluun

Odotamme sinulta

 • vankkaa kohderyhmä asiakkaiden ja markkinan tuntemusta 
 • hyvää kommunikointi- ja neuvottelutaitoa
 • aikaisempaa näyttöä tuloksekkaasta myyntityöstä
 • tavoitteellisuutta ja halua nauttia haasteista ja mahdollisuudesta olla mukana rakentamassa uutta liiketoimintaa
 • matkustusvalmiutta Suomessa ja Baltiassa
 • sujuvan suomen kielen lisäksi hyvää englannin kielen taitoa
 • keskeisempien järjestelmätyökalujen MS Office ja CRM-järjestelmän hallintaa

Tarjoamme Sinulle mielekkään tehtäväkokonaisuuden, dynaamisen markkinan ja mahdollisuuden olla osana huippuammattilaisten joukkoa Pohjoismaisessa myyntiorganisaatiossamme. Palkan ja vapaan autoedun lisäksi saat kattavan työterveyshuollon ja tuemme liikuntaharrastuksiasi. 

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa 8.8 alkaen S&S Consultingissa Jan Holmström, puh. 0500 625 543.

Lähetä CV ja hakemus palkkatoiveineen linkin https://www.ssconsulting.fi/fi/avoimet-tyopaikat/ kautta viimeistään 21.8.2022. Täydennä hakulomakkeen tiedot huolellisesti, erityisesti henkilötiedot ja työkokemus.

Keitä me olemme?

TTI on nopeasti kasvava muotoilun, valmistuksen ja työkalujen, puutarhatuotteiden, lattiahuollon ja tarvikkeiden johtava toimia alallaan niin kuluttajille, ammattilaisille kuin teollisuusasiakkaillekin. Tuotteita markkinoidaan sisustus-, puutarha-, korjaus- ja rakennusteollisuuden aloille. TTI-ryhmän jatkuva strateginen keskittyminen voimakkaisiin tuotemerkkeihin, innovatiivisiin tuotteisiin ja poikkeuksellisiin ihmisiin kuvaa laajasti työskentelykulttuuriamme. Lisäksi näemme asiakkaamme aina kumppaneina ja teemme kaikkemme tukeaksemme heidän liiketoimintaansa. TTI:llä on maailmanlaajuisesti noin 51 000 työntekijää ja sen liikevaihto oli 13,2 miljardia USD vuonna 2021 ja kasvumme jatkuu voimakkaana. 

Techtronic Industries Nordic, jonka pääkonttori sijaitsee lähellä Kööpenhaminaa, on osa TTI:n kansainvälistä organisaatiota. TTI Nordic markkinoi pääasiassa MILWAUKEE®Ryobi®-, AEG®- ja merkkejä Pohjoismaissa ja Baltiassa. Lisätietoa löydät täältä: TTI Group - Working at TTI


Hakuaika alkaa: 01.08.2022 08:00Hakuaika päättyy: 21.08.2022 23:59

Jaa ilmoitus