Laatuasiantuntija/ Stalatube

Kuvahaun tulos haulle stalatube 

Stalatube Oy on suomalainen, maailmanlaajuisesti tunnettu laadukkaiden ruostumattomien teräsrakenneputkien ja komponenttien ja niiden jatkojalosteiden valmistaja. Neliö- ja suorakulmaputkiemme valikoima on maailman laajin. Visiomme on olla maailman johtava vastuullisesti ja asiakaslähtöisesti tuotettujen erityislujien ruostumattomien teräsputkien ja komponenttien valmistaja. Yrityksemme on toiminut 50 vuoden ajan, ja myyntimme ulottuu kaikkiin maanosiin ja 50 maahan. Investoimme, laajenemme ja jatkamme kansainvälistymistämme edelleen. Pääkonttorimme sijaitsee Lahdessa ja myyntikonttorimme Yhdysvalloissa, Hollannissa ja Intiassa sekä tytäryhtiö Puolassa. www.stalatube.com


 Etsimme vakituiseen työsuhteeseen Lahteen

Laatuasiantuntijaa

Stalatube panostaa tuotannon- ja tuotelaadun kehittämiseen tehostamalla prosessejaan ja rekrytoimalla laatutiimiin, uuteen tehtävään laatuasiantuntijan. Työssä vastaat Stalatuben tuotteiden mekaanisesta testauksesta. Osallistut yrityksen uuden testausympäristön rakentamiseen ja huolehdit laboratorion ylläpidosta, kalibroinnista ja huollosta. Vastuullasi on tuotannon mittalaitteiden hallinnointi sekä tuotannon pyörrevirtatarkastukset. Laadit työohjeita ja osallistut reklamaatioiden ja poikkeamien käsittelyyn EQHS-tiimin kanssa. Työ vaatii siis tarkkuutta ja aloitteellisuutta, sillä pääset vaikuttamaan tuotannon laadunvarmistuksen kehittämiseen. Monipuolisiin tehtäviisi kuuluu myös osallistuminen yrityksen sisäisiin ja ulkoisiin auditointeihin. 

Etsimämme henkilö kykenee hoitamaan tehtävät itsenäisesti, järjestelmällisesti ja tehokkaasti toimien osana kolmihenkistä EQHS-tiimiä. Työskentelet läheisessä yhteistyössä organisaatiomme ja ulkoisten sidosryhmien kanssa, joten toivomme sinulta sujuvia vuorovaikutustaitoja. Raportoit tehtävässä EQHS-managerille. Teemme pääsääntöisesti töitä toimitiloissamme Lahdessa, ja vahvuutemme onkin sujuva kommunikaatio ja tuloksekas yhdessä tekeminen. 

Mitä toivomme sinulta?

  • noin viiden vuoden kokemusta teollisuuden tarkastustehtävissä
  • laadunvarmistus- ja testausstandardien tuntemusta
  • NDT- tarkastuspätevyydet eduksi (VT, PT, ET)
  • sujuvaa suullista ja kirjallista Suomen kielen hallintaa, ja hyvää taitoa toimia työssä myös                 englanniksi 
  • MS Office:n käyttötaitoa

Tarjoamme sinulle mielenkiintoiset tehtävät alan johtavassa yhtiössä. Meillä on laatubrändi ja -tuotteet. Ennen kaikkea meillä on innostunut huippuosaajien työyhteisö, jonka hyvinvointia työnantaja tukee erilaisin henkilöstöeduin, huomioimisin ja henkilöstötapahtumin. 

Mikäli tunnet paloa olla toteuttamassa menestystä kanssamme, haluamme kuulla sinusta! Hae tehtävää ja lähetä CV ja hakemus palkkatoiveineen alla olevan Jätä hakemus -painikkeen kautta viimeistään 17.8.2022. Täydennä hakulomakkeen tiedot huolellisesti, erityisesti henkilötiedot ja työkokemus.

Lisätietoja tehtävästä antavat S&S Consultingissa Sanna Leppäluoto, puh. 050 344 6864 ja Wilhelmina Kivikangas, puh. 0400 499 329 tai Stalatube Oy:ssä Teppo Lassila, puh. 040 614 6010 (4-5.8, 9.8 ja 11.8).

Hakuaika alkaa: 03.08.2022 09:00Hakuaika päättyy: 17.08.2022 23:59

Jaa ilmoitus