EQHS-Insinööri/ Stalatube

Kuvahaun tulos haulle stalatube 




Stalatube Oy on suomalainen, maailmanlaajuisesti tunnettu laadukkaiden ruostumattomien teräsrakenneputkien ja komponenttien ja niiden jatkojalosteiden valmistaja. Neliö- ja suorakulmaputkiemme valikoima on maailman laajin. Visiomme on olla maailman johtava vastuullisesti ja asiakaslähtöisesti tuotettujen erityislujien ruostumattomien teräsputkien ja komponenttien valmistaja. Yrityksemme on toiminut 50 vuoden ajan, ja myyntimme ulottuu kaikkiin maanosiin ja 50 maahan. Investoimme, laajenemme ja jatkamme kansainvälistymistämme edelleen. Pääkonttorimme sijaitsee Lahdessa ja myyntikonttorimme Yhdysvalloissa, Hollannissa ja Intiassa sekä tytäryhtiö Puolassa. www.stalatube.com


 Etsimme vakituiseen työsuhteeseen Lahteen

EQHS-INSINÖÖRIÄ

Stalatube panostaa kasvaviin liiketoiminta- ja markkina-alueisiin. Laadusta huolehtiminen on ollut yhtiön kantava arvo toiminnan alusta alkaen. Osana laatutiimiä vahvistat laatukulttuurin kehittymistä toimien yrityksen johtamisjärjestelmään (EQHS) liittyvissä kehittämis- ja ylläpitotehtävissä. Huolehdit muun tiimin kanssa EQHS- prosessien ylläpidosta, sujuvuudesta ja prosessien kehittämisestä sekä dokumenttihallinnan toimivuudesta. Työtehtäviisi kuuluu myös yrityksen sisäiset ja ulkoiset auditoinnit. 

Reklamaatioiden ja poikkeamien käsittelyssä sinulla on olennainen rooli, ja sen vuoksi toivommekin sinulta jonkin verran kokemusta vastaavista tehtävistä. Tunnet mielellään EQHS-standardit, mutta tässä tehtävässä tärkeämpää kuin pitkä kokemus, on kuitenkin aito kiinnostus laatu-, ympäristö- ja turvallisuusasioita kohtaan on. Olemme valmiita kouluttamaan sinut tehtävään.

Olet etsimämme, jos olet aktiivinen ja aloitteellinen, ja opittuasi tehtävät kykenet myös itsenäiseen päätöksentekoon. Työ vaatii tarkkuutta ja järjestelmällisyyttä asioiden läpiviennissä, sekä luontevuutta eri vuorovaikutustilanteissa. Taito perustella asiat selkeästi sekä organisaation sisällä että tarvittaessa myös asiakkaissa ja muissa sidosryhmissä on olennaista. Tehtävässä raportoit EQHS-managerille. 

Työ tapahtuu suurimmaksi osaksi toimitiloissamme Lahdessa, mutta työtehtävien tultua tutuiksi, on etätöitä mahdollista tehdä 1–2 päivää viikossa.

Mitä toivomme sinulta?

  • AMK- insinööritutkintoa tai muuta soveltuvaa tutkintoa
  • muutaman vuoden kokemusta EQHS-tehtävistä
  • laatu-, ympäristö- ja turvallisuusstandardien tuntemusta
  • sujuvaa suullista ja kirjallista suomen- ja englannin kielen taitoa
  • MS-Officen ohjelmien sujuvaa käyttöä

Tarjoamme sinulle mielenkiintoiset tehtävät alan johtavassa yhtiössä. Meillä on laatubrändi ja -tuotteet. Ennen kaikkea meillä on innostunut huippuosaajien työyhteisö, jonka hyvinvointia työnantaja tukee erilaisin henkilöstöeduin, huomioimisin ja henkilöstötapahtumin. 

Mikäli tunnet paloa olla toteuttamassa menestystä kanssamme, haluamme kuulla sinusta! Hae tehtävää ja lähetä CV ja hakemus palkkatoiveineen alla olevan Jätä hakemus -painikkeen kautta viimeistään 17.8.2022. Täydennä hakulomakkeen tiedot huolellisesti, erityisesti henkilötiedot ja työkokemus.

Lisätietoja tehtävästä antavat S&S Consultingissa Sanna Leppäluoto, puh. 050 344 6864 ja Wilhelmina Kivikangas, puh. 0400 499 329 sekä Stalatube Oy:ssä Teppo Lassila, puh. 040 614 6010 (4-5.8, 9.8 ja 11.8).

Hakuaika alkaa: 03.08.2022 09:00Hakuaika päättyy: 17.08.2022 23:59

Jaa ilmoitus